вівторок, 1 грудня 2020 р.

Учить, учить та ніяк не научить.


    В продовження теми ширки та пост виборних договорняків цікавою історією є повідомлення з Калиновиці. Кажуть там вже близько тижня збирали підписи чи то за старосту Булаєва чи то проти старости Чаленко. Кажуть зібрали близько 180 підписів, а це майже все село, більше ніж прийшло на вибори, набагато більше.



    Звідки така дурна історія, Чаленко Ірина Іванівна на посаду старости Калиновиці мені невідомо, але ж не приснилося це все всьому селу???

     До речі один з мешканців і до мене звертався як до обраного депутата, що типу допоможи, рятуйте, бо оце Чаленкова. Я ж в свою чергу пояснив, що наша політична сила вже і пропозицію надала селищному голові, щоб кандидатури на старост обиралися або на громадських слуханнях, або на на загальних зборах, до речі це було опубліковано. І від себе пообіцяв не голосувати за кандидатуру Чаленко І.І. на посаду старости в селі Калиновиця.

    І в цій всій історії виникає перше питання, а чи відомо в селі Калиновиці хто пропонує старост на затвердження радою. Бо такою особою є селищний голова Саверська-Лихошва В.В. Тільки ця посадова особа може запропонувати на посаду старости села Калиновиця Чаленко І.І. А тепер виникає наступне питання, а за що Валентина Василівна так дякує селу Калиновиця? Можливо за те, що Калиновиця віддала за неї майже 56 % голосів, від тих хто проголосував. Мабуть, треба ж якось учить насєлєніє, щоб воно понімало, що воно лише антураж в житті «поважних» людей.

До речі в селі Калиновиця є прихильники і в Ірини Іванівни, аж 2 чоловіки, так що не все так однозначно.


19.11.2020


Павленко Дмитро


Немає коментарів:

Дописати коментар