суботу, 19 грудня 2020 р.

Чи вміють чиновники читати?


    Не так давно в одному з магазинів один чоловік запитав у мене що ж таке відбувається з цим COVID-ом? На початку року ставили блок пости, колотилися із-за кожного випадку захворювання, а зараз люди мруть в районі ледве не кожного дня і ніхто нічого. Не те що хтось десь щось не робить, навіть не говорять. Саме так все і є, і більше того – це все питання місцевої влади, яку ми всі разом і обрали. І тут спочатку потрібно ставити питання не чому влада нічого не робить чи чому вона така, а чи громада розуміє кого і куди вона вибрала? І коли ви дасте відповідь на ці питання, у вас не будуть виникати питання, а чому влада нічого не робить не тільки в плані епідемії, а й по інших питаннях, навіть найпростіших.

             І я вам пропоную простий приклад для того щоб дати відповідь на найпростіше питання чи вміють чиновники взагалі читати, тобто а чи вони зможуть прочитати ваше звернення в якому буде можливо найважливіше для вас питання? Чи зможуть або чи захочуть вони прочитати, зрозуміти, а вже потім вирішити ваше питання???

           От дивіться я звернувся до селищного голови з найпростішим питанням (зобр. 1): прошу надати можливість для ознайомлення та опрацювання документів та матеріалів, що стосуються засідання робочої групи з підготовки першої сесії селищної ради. 



Натомість отримав відповідь  (зобр 2). Де прочитав про те як відбувалося засідання, що протоколу немає (а я його й не просив як ви можете помітити) і так далі. І саме тут я вам пропоную на основі цих двох зображень відповісти на питання, а чи вміє селищний голова читати? Це просте, але важливе питання, відповідь на яке вам дасть можливість зрозуміти, а чи зможе цей чи подібний до цього чиновник вирішити хоч якесь питання з яким ви можете завтра звернутися???



А той хто хоче розібратися ще більше в суті питань може прочитати текст на зображеннях 3 та 4 і зрозуміти, що на засіданні робочої групи так як на засіданні постійної депутатської комісії повинен вестися протокол, але він не вівся. Чому? А для чого? А нахіба, казав один персонаж? Шановні вони протокол не можуть скласти та написати, просте діло, а ви сподіваєтесь що хтось буде якось протидіяти епідемії???




18.12.2020

Павленко Дмитро


Немає коментарів:

Дописати коментар